,

GRUNDIG HS 7030

Grundig
Availability:

Нема на залиха


 • Загревање во рок од 30 секунди
 • LC дисплеј
 • Функцијата за заклучување
 • Автоматско исклучување по 60 минути
 • Специјален заштитен капак за плочите за лесно складирање
 • Јонска функција
 • Режим за заштита на косата со сензор
 • Индивидуална контрола на температурата од 130 ° C до 230 ° C
 • Подвижни плочи

2.290 ден

Нема на залиха

 • Загревање во рок од 30 секунди
 • LC дисплеј
 • Функцијата за заклучување
 • Автоматско исклучување по 60 минути
 • Специјален заштитен капак за плочите за лесно складирање
 • Јонска функција
 • Режим за заштита на косата со сензор
 • Индивидуална контрола на температурата од 130 ° C до 230 ° C
 • Подвижни плочи
Бренд

Боја

Црна