,

Hisense DJ70BB0C New comfort

Hisense
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.3/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:8000 W
 • Макс. капацитет на греење:8500 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :7000 W/7100 W
 • Влезна моќност ладење:2230 W
 • Влезна моќност греење:2240 W
 • Проток на воздух:1100.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:2.5 l/h
 • Ниво на бучава:48/45/43/40/39/35 db
 • Работна температура:од -15 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:13 kg
 • Маса надворешна единица:48 kg
 • Препорачана површина:до 70 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • Активен карбонски филтер,
  • филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:860×667×310 mm
 • Останати карактеристики :
  • Wi-Fi  контрола (hiSmart)
  • 4in1 Filter – систем за довод на свеж воздух
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • 1W Standby
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Филтер со активен јаглен
  • Отпорност на мувла
  • Греење на 8°C
  • Ноќен режим
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор

44.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++/А+(6.3/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:8000W
 • Максимален капацитет на греење:8500W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :7000 W/7100 W
 • Влезна моќност ладење:2230 W
 • Влезна моќност греење:2240 W
 • Проток на воздух:1100.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:2.5 l/h
 • Ниво на бучава:48/45/43/40/39/35 db
 • Работна температура:од -15 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:13 kg
 • Маса надворешна единица:48 kg
 • Препорачана површина:до 70 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • Активен карбонски филтер,
  • филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:860×667×310 mm
 • Останати карактеристики :
  • Wi-Fi  контрола (hiSmart)
  • 4in1 Filter – систем за довод на свеж воздух
  • Брзо ладење
  • Чувствувам – I Feel функција
  • Паметен режим
  • 1W Standby
  • Tајмер 24 часа
  • Затемнување на екран
  • 4Д автоматски насочувачи
  • Филтер со активен јаглен
  • Отпорност на мувла
  • Греење на 8°C
  • Ноќен режим
 • Гаранција:2 години
 • 5 Години гаранација на компресор