-9%
,

Hisense KA70KT0EG/EW Energy SE

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(7.9/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:7000 W
 • Макс. капацитет на греење:7500 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :7033W/7033 W
 • Работна температура:од -22 ℃  до 43 ℃

63.990 ден 69.990 ден

Hisense KA70KT0E
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.9/4.6)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7000.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7033/7033 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2000 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2100 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1100.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:49.00 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина.
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:900 X 750 X 340 mm
 • ГАРАНЦИЈА:3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW