,

GORENJE ICM2000SP

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Црна
 • 1 индукциска зона за готвење Центар: Круг 15 cm, 2 kW
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 6,5 × 35 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34 × 11 × 42,5 cm
 • Приклучна моќ: 2.000 W

4.290 ден

Нема на залиха

 • Црна
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • 1 индукциска зона за готвење Центар: Круг 15 cm, 2 kW
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 6,5 × 35 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34 × 11 × 42,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,3 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 2,7 kg
 • Приклучна моќ: 2.000 W
Бренд

Тип на плоча

Индукциска