-13%
, , ,

KONCAR HC1A 54 278.B1VN

Koncar

 • Енергетска класа: F
 • Број на компресори: 1
 • Бучност: 40 dB
 • Комора: 84 l
 • Капацитет на замрзнување 3,9 kg/24h

15.990 ден 18.380 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Боја: Бела
 • Вкупна корисна запремина 268 л
 • 3 фиоки за замрзнување
 • 4 стаклени полици
 • Фиоки во замрзнувачот: 2 +1 складирање
 • Рачно одмрзнување во комората
 • Димензии (VxŠxD): 170x54x61 cm
 • Осветлување на внатрешноста
 • Сад за лед,лопатка за лед
 • Сад за зеленчук од транспарентна пластика
 • Држач за шишиња
 • Енергетска класа: F
 • Енергетска класа: F
 • Климатска класа: ST/N
 • Број на компресори: 1
 • Напон: 220-240 V
 • Еколошки гас : R600a
 • Бучност: 40 dB
 • Комора: 84 l
 • Капацитет на замрзнување 3,9 kg/24h
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

F

 • MiniFrost
 • Капацитет за јајца:6
 • Led Illumination®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:223L
 • Капацитет на фрижидерот:177L
 • Капацитет на замрзнувачот:46L
 • Капацитет на замрзнување:2.1kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.6kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:228kWh
 • Автономија:13h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:146.5x54x57.4cm