, ,

KONCAR PR 065.FBN

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: D
 • Центрифугирање: E
 • Потрошувачка (kWh/циклус): 0,85
 • Просечна годишна потрошувачка (kWh): 167
 • Димензии (ВхШхД) (cm): 84,5×59,7×49,7
 • Бруто/нето тежина (kg): 57,5/54,5
 • Гаранција 3 години

14.610 ден

Нема на залиха

Бренд

Брзина на центрифуга

600

Капацитет(kg)

5kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

D

 • Бела боја
 • Капацитет (kg): 5
 • Број на вртежи (o/min): 600
 • Електронско управување
 • Easy logic состав
 • Заштита од протекување
 • Заштита за деца
 • Сензор за пењење
 • Број на програми: 15
 • Start / пауза копче
 • Предперење
 • Пумпа со филтер
 • Инокс бубањ
 • Полипропиленска внатрешност
 • Број на прегради во канистерот за детергент: 3
 • Отскранувачки горен поклопец
 • Енергетска класа: D
 • Центрифугирање: E
 • Потрошувачка (kWh/циклус): 0,85
 • Просечна годишна потрошувачка (kWh): 167
 • Потрошувачка на вода (lt): 43
 • Траење на стандарден програм (min): 190
 • Напон (V ~): 220-240
 • Моќ (kW): 2,1
 • Димензии (ВхШхД) (cm): 84,5×59,7×49,7
 • Бруто/нето тежина (kg): 57,5/54,5
 • Гаранција 3 години