,

KONCAR SE 6040 V BR1

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:7AL
 • 4 рингли
 • Димензии: 85х60х60cm
 • 3 функции на рерната
 • Механички контроли

13.990 ден

Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

60cm

 • Боја – бела
 • Димензии (ВхШхД): 85/60/60 cm
 • Подесива висина за: 2 cm
 • Плочи:
  Предна лева плоча: обична плоча ø14,5cm/1kW
  Предна десна плоча: експрес плоча ø18cm/ 2kW
  Задна лева плоча: обична плоча ø18cm/1,5kW
  Задна десна плоча: обична плоча ø14,5cm/1kW
 • Димензии на рерна (ВхШхД): 36/43/40 cm
 • Број на функции на рерната: 3 (0+3)
 • Вентилатор: нема
 • Светло во рерна: да
 • Моќ на горниот грејач: 1,2 kW
 • Моќ на долниот грејач: 1,1 kW
 • Решетка: 1
 • Длабока тава: 1
 • Капак: има
 • Електричен приклучок: 3N
 • Напон: 230 V~
 • Вкупна приклучна моќ: 7,8 kW
 • Енергетска класа: A
 • Потрошувачка при класична употреба: 0,80 kWh
 • Волумен на рерната: 72 l
 • Тежина neto/bruto: 46/49,5 kg
 • Гаранција 3 години