-10%
, ,

KONCAR SR 7VKP0

Koncar

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 7 kg
 • Број на програми: 15

17.990 ден 19.990 ден

 • Енергетска класа B
 • Ефикасност на сушење B-C (скала од A дo G)
 • Капацитет 7 kg
 • Кондензациска
 • Број на програми 15
 • Времетраење на стандарден програм 125 min
 • Одложен старт
 • Намалено гужвање (полесно пеглање)
 • Полипропенски бубањ
 • Копче за бирање програми
 • Сигнални светла за време на работата
 • Индикатор за преполнетост на садот за кондензација
 • Заштита за деца
 • Вкупна приклучна моќност 2,7 kW
 • Потрошувачка на ел. енергија при стандарден програм 4,18 kWh по циклус
 • Просечна годишна потрошувачка 504 kWh
 • Бучност 65 dB
 • Димензии (ШxВxД) 600 x 850 x 560 mm
 • Тежина 38 kg
 • Бела боја
 • Гаранција 3 години
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

B