, ,

MAX CHS 602 W

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Влечна сила 460 m³/h
 • Димензи :60 × 13.5 х 50 cm
 • Боја : Бела

3.290 ден

 • Боја : Бела
 • Мотори: 2
 • Вентилатори: 2
 • Број на степени на вентилаторот: 3
 • Тип на осветлување: LED
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 460m/3h
 • Филтер за маснотии: 2 Алуминиумски
 • Ширина: 60 cm
 • Висина на дел за извлекување: 4.5 cm
 • Димензии не дел за вградување 13.5 х 50 cm
Бренд

Ширина

60cm

 • Вграден кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: E
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива
  Енергетска класа на осветлувањето: E
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: E
  Енергетска класа на проток на воздух: F
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 400 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 316 m³/h
  Пречник на одводното црево: 120 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  240 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  328 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  400 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Преклопник
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 12 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
  Јаглен филтер: 646780
  Филтер за маснотии кој се мие
  Број на мотори: 2
  Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW
  Висина: 173 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 1.634 kWh
  Димензии (ШxВxД): 59..80 × 17..30 × 29..50 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 39..50 × 22..50 cm
  Нето тежина на апаратот: 83 kg
  Бруто тежина на апаратот: 93 kg
  Приклучна моќ: 250 W
  Осигурувач: 10 A