,

MAX KL 322

Max
Availability:

Нема на залиха


Цедалка
Моќност: 25W
Капацитет: 0,8 литри
Наменет само за цитрусни плодови

 

690 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

25W

 • Капацитет од 0,8 литри.
  Наменет само за цитрусни плодови,
  конус за цедење кој се издвојува,
  транспарентен сад,
  транспарентен заштитен капак,
  складирање на кабел