,

PHILIPS HC 5612

Philips
Availability:

Нема на залиха


 • Trim-n-Flow PRO технологија
 • Жичана и безжична употреба
 • Должина од 0.5-28мм
 • Ширина на сечиво 41мм
 • Самоостречки сечива
 • До 75 мин работа
 • Полнење 8h
 • Торбичка
 • Батерија:Ni-MH

2.790 ден

Нема на залиха

 • Trim-n-Flow PRO технологија
 • Жичана и безжична употреба
 • Должина од 0.5-28мм
 • Ширина на сечиво 41мм
 • Самоостречки сечива
 • До 75 мин работа
 • Полнење 8h
 • Торбичка
 • Батерија:Ni-MH
Бренд