,

Philips HC3530/15

Philips
Availability:

Нема на залиха


 •  Жичана и безжична употреба
 •  Должина од 0.5-23мм
 •  Самоостречки сечива
 •  без потреба од подмачкување
 •  8 часа полнење
 •  75 мин работа
 •  Battery type: Ni-MH

2.790 ден

Бренд

 •  Жичана и безжична употреба
 •  Должина од 0.5-23мм
 •  Самоостречки сечива
 •  без потреба од подмачкување
 •  8 часа полнење
 •  75 мин работа
 •  Battery type: Ni-MH