,

PHILIPS HD2581/00,

Availability:

Нема на залиха


 • Тостер
 • Моќност:830W
 • Термостат
 • Нивоa,степени на печење:8

1.850 ден

Нема на залиха

 • Тостер
 • Моќност:830W
 • Термостат
 • Нивоa,степени на печење:8
 • Defrost,Reheat
 • High lift функција
 • Автоматско исклучување
 • Стоп функција