-12%
,

PHILIPS ONE BLADE QP 4631/65

Philips

 • Острица 360
 • Систем за двојна заштита
 • Влажна и сува употреба
 • Безжично користење
 • 5-во-1 прилагодлив чешел
 • Чешел за тело
 • Чешел за заштита на кожа
 • Батерија: Lithium ion
 • Време на полнење: 1 час
 • Време на користење: 60 мин.

4.990 ден 5.690 ден

 • Острица 360
 • Систем за двојна заштита
 • Влажна и сува употреба
 • Безжично користење
 • 5-во-1 прилагодлив чешел
 • Чешел за тело
 • Чешел за заштита на кожа
 • Батерија: Lithium ion
 • Време на полнење: 1 час
 • Време на користење: 60 мин.
Бренд