,

ROWENTA CV 5830 F0

Rowenta

 • Моќност 2300W
 • Брзини:2
 • Степен на температура:3
 • Ладен воздух
 • Концентратор 14 мм
 • Дифузер
 • Јон функција
 • Закачалка на рачката

2.190 ден

 • Моќност 2300W
 • Брзини:2
 • Степен на температура:3
 • Ладен воздух
 • Концентратор 14 мм
 • Дифузер
 • Јон функција
 • Закачалка на рачката
Бренд