,

ROWENTA CV5812F0

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност 2100W
  • Брзини:2
  • Степен на температура:3

1.590 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Црна

  • Моќност 2100W
  • Брзини:2
  • Степен на температура:3
  • Концентратор
  • Вид на мотор ДЦ