,

ROWENTA SF 1012 F0

Rowenta

•Керамички плочи
•Температура од 180°C до 230°C
•Брзо загревање
•1,8 должина на кабел

1.650 ден

Бренд

Боја

Црна

•Преса за коса
•Керамички плочи
•Термостат
•Температура од 180°C до 230°C
•Брзо загревање
•1,8 должина на кабел