,

SENCOR SCP 3201 GY

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: црна
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • 10 нивоа на температура
 • Моќност 1800 W

3.190 ден

Нема на залиха

Бренд

Тип на плоча

Индукциска

 • Индукциско решо
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • Мазна површина отпорна на гребење
 • Лесна за чистење
 • 60 % заштеда на време
 • Заштеда на енергија
 • Автоматско препознавање на сад
 • Исклучително употреба на садови погодни за индукција
 • Плоча ладна на допир-топлината се создава во самиот сад
 • Зона за готвење 167 мм, проширен дијаметар од 12-19 цм
 • Моќ на индикација на LED дисплеј
 • 10 нивоа на температура во просек од 200-1800W
 • Електронски контролен панел  на допир
 • 180 минутен тајмер со автоматско исклучување и сигнал
 • Автоматско исклучување по 15 сек.од тргање на сад
 • Вентилатор контролиран од микропроцесор
 • Не лизгачки стапала
 • Напојување: 230 V, 50 Hz
 • Влезна моќност: 1800 W
 • ШxВxД прибл. 260x74x355 mm
 • 2 години гаранција