-12%
,

SENCOR SHD 108VT

Sencor

 • Боја: црна/виолетова
 • Заштита од прегрејување
 • Насочувач за воздух и дифузер
 • Приклучна сила : 2000 W

1.490 ден 1.690 ден

 • Боја: црна/виолетова
 • 2 брзини,3 нивоа на температура
 • Јонизатор-не дозволува оштетување,ја прави косата помазна и посјајна,отстранува електрицитет
 • Вклучен е насочувач за воздух и дифузер (12,8 цм-дијаметар)
 • Гумирана рачка
 • Можност за закачување
 • Термостат
 • Работи на напон од: 230 V, 50,60 Hz
 • Моќност од : 2000 W
 • Должина на кабел: 1.7м
 • 2 години гаранција
Бренд

Боја

Црна