,

Severin 0614

Severin
Availability:

Нема на залиха


On / Off switch со две поставки до температура 180 ° C
Керамички плочки обложени за дополнителна топлина
Димензии на плочките: 25 x 90 mm

1.150 ден

Бренд

Боја

Црна

On / Off switch со две поставки до температура 180 ° C
Керамички плочки обложени за дополнителна топлина
Димензии на плочките: 25 x 90 mm
Пилот светлината
Брзо загревање на плочките
Специјални брава за патување и простор за заштеда на простор
Јамка за закачување