,

TEFAL SM157236

Tefal
Availability:

Нема на залиха


 

  • Моќност:700 W
  • Светлосен индикатор за преостаната топлина

1.970 ден

  • Моќност:700W
  • Нелепливи плочи
  • Термоизолациска рачка
  • Светлосен индикатор за преостаната топлина
  • Систем за заклучување на плочите
Бренд

Моќност

700 W