-4%
,

TESLA TT34TP21-1232IAWT

Tesla

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.10/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3770.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3430 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1049 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:922 W

25.990 ден 26.990 ден

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.10/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3770.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3430 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1049 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:922 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:560.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Јонизатор, Грејач на кондензатор
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:777 X 498 X 290 mm
 • ГАРАНЦИЈА:3 години
Боја

Бела

Моќност

3.5 kW

Бренд