,

TESY HL202H

Tesy
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:1000W-2000W
  • Терморегулатор
  • Светлосен индикатор
  • Летна вентилацијаAnti-frost функција
  • Заштита од прегревање

1.290 ден

  • Моќност:1000W-2000W
  • Терморегулатор
  • Светлосен индикатор
  • Летна вентилацијаAnti-frost функција
  • Заштита од прегревање
Бренд

Моќност

2000 w