,

TOSHIBA SEIYA RAS-B16J2KVG-E

Toshiba
Availability:

Достапно за одложена нарачка


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4700 W
 • Макс. капацитет на греење:6000 W
 • Просечна моќност:4200/5000 W
 • Работна температура:од -15   до 46

59.990 ден

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:4700.00 W
 • Максимален капацитет на греење:6000.00 W
 • Просечна моќност:4200/5000 W
 • Влезна моќност ладење:1400 W
 • Влезна моќност греење:1400 W
 • Проток на воздух:750.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.50 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:9.00 kg
 • Маса надворешна единица:30.00 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: Филтер за прашина, филтер за бактерии
 • Димензии надв. Единица:780 X 550 X 290mm
 • Гаранција:3 години