,

TRGOPRODUKT Thalia PELLA

Bella Thalia
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 7 kW
 • Нето тежина: 61 кг
 • Димензии: 85 x 50 x 45 /cm
 • Kвадратура на загревање:  39 m2

14.990 ден

Бренд

Моќност

7 kW

Тип на камин

Камин на дрва

 • Моќ: 7 kW
 • Погоден за простории до 39 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 85 x 50 x 45/cm
 • Тежина : 61 кг
 • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
 • Офарбана во огноотпорни бои
 • Огноотпорно стакло на вратата
 • Пречник на одводот за дим 120мм
 • Изработена од челик
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот