-9%
,

Vivax ACP-09CH25AEMI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:3220 W
 • Макс. капацитет на греење:3370 W
 • Просечна моќност:2640/2930 W
 • Влезна моќност ладење:710 W
 • Влезна моќност греење:739 W
 • Проток на воздух:520.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:7.50 kg
 • Маса надворешна единица:22.70 kg
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:bio филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:700 x 550 x 275 mm
 • Гаранција:3 години

19.990 ден 21.990 ден

Нема на залиха

Vivax ACP-09CH25AEMI
 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.2/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:3220.00 W
 • Максимален капацитет на греење:3370.00 W
 • Просечна моќност:2640/2930 W
 • Влезна моќност ладење:710 W
 • Влезна моќност греење:739 W
 • Проток на воздух:520.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:7.50 kg
 • Маса надворешна единица:22.70 kg
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:bio филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:700 x 550 x 275 mm
 • Гаранција:3 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

2.5 kW

Енергетска ефикасност

A++