-7%
,

Vivax ACP-09CH25AERI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:3195 W
 • Максимален капацитет на греење:3663 W
 • Просечна моќност: 2640/2931 W
 • Влезна моќност ладење: 703 W
 • Влезна моќност греење:713 W
 • Проток на воздух:416 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава: 39.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:7.4 kg
 • Маса надворешна единица:27.2 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии внатрешна единица: 722 x 187 x 290 mm
 • Димензии надворешна единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:3 години

25.990 ден 27.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

2.5 kW

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:3195 W
 • Макс. капацитет на греење:3663 W
 • Просечна моќност: 2640/2931 W
 • Влезна моќност ладење: 703 W
 • Влезна моќност греење:713 W
 • Проток на воздух:416 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава: 39.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:7.4 kg
 • Маса надворешна единица:27.2 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии внатрешна единица: 722 x 187 x 290 mm
 • Димензии надворешна единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:3 години