-14%
,

Vivax ACP-12CH35AESI PRO R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2)
 • Макс. капацитет на ладење:4308 W
 • Макс. капацитет на греење:4381 W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Работна температура:од -15   до 50

24.990 ден 28.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2)
 • Макс. капацитет на ладење:4308 W
 • Макс. капацитет на греење:4381 W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1096 W
 • Влезна моќност греење:1027 W
 • Проток на воздух:530.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:37.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:8.70 kg
 • Маса надворешна единица:23.70 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:720 X 495 X 270 mm
 • Гаранција:5 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++