-8%
,

VIVAX ACP-12PT35AEFs

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (2.6)
 • Капацитет на ладење:3517 W
 • Влезна моќност ладење:1350 W
 • Проток на воздух:420/370/355 m3
 • Ниво на бучава:52/50.8/50.4 db
 • Капацитет на одвлажнување:3.50 l/h
 • Маса :33 kg
 • Фреон:R290

22.990 ден 24.990 ден

VIVAX ACP-12PT35AEF
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (2.6)
 • Капацитет на ладење:3517 W
 • Влезна моќност ладење:1350 W
 • Проток на воздух:420/370/355 m3
 • Ниво на бучава:52/50.8/50.4 db
 • Капацитет на одвлажнување:3.50 l/h
 • Маса :33 kg
 • Фреон:R290
Бренд

Боја

Бела

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A