-7%
,

Vivax ACP-12PT35AEH

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+ (2.6/2.6)
 • Макс. капацитет на ладење:3500.00 W
 • Макс. капацитет на греење:2900.00 W
 • Просечна моќност:3500/2900 W
 • Влезна моќност ладење:1600 W
 • Влезна моќност греење:1130 W
 • Проток на воздух:425.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:53.70 db
 • Маса внатрешна единица:34.00 kg
 • Фреон:R410a
 • Гаранција:3 години

21.490 ден 22.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A+

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+ (2.6/2.6)
 • Максимален капацитет на ладење:3500.00 W
 • Максимален капацитет на греење:2900.00 W
 • Просечна моќност:3500/2900 W
 • Влезна моќност ладење:1600 W
 • Влезна моќност греење:1130 W
 • Проток на воздух:425.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:53.70 db
 • Маса внатрешна единица:34.00 kg
 • Фреон:R410a
 • Гаранција:3 години