,

Vivax ACP-18CH50AEX

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
 • Макс. капацитет на ладење:5275 W
 • Макс. капацитет на греење:5568 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1643 W
 • Влезна моќност греење:1542 W
 • Проток на воздух:820.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:10.20 kg
 • Маса надворешна единица:35.80 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:3 години

25.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A (3.21/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење:5275 W
 • Максимален капацитет на греење:5568 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1643 W
 • Влезна моќност греење:1542 W
 • Проток на воздух:820.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:10.20 kg
 • Маса надворешна единица:35.80 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:3 години