-12%
,

Vivax ACP-24CH70AESI PRO R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:8206 W
 • Макс. капацитет на греење:8206 W
 • Просечна моќност:7034/7327 W
 • Влезна моќност ладење:2402 W
 • Влезна моќност греење:2130 W
 • Проток на воздух:1090.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.40 l/h
 • Ниво на бучава:46.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:13.60 kg
 • Маса надворешна единица:43.90 kg
 • Препорачана површина:до 75 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:946 X 810 X 420 mm
 • Гаранција:5 години

56.990 ден 64.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Моќност

7 kW

Енергетска ефикасност

A