,

Vivax ACP-24CH70AEX

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (2.81/3.21)
 • Макс. капацитет на ладење:7034 W
 • Макс. капацитет на греење:7327 W
 • Просечна моќност:7034/7327 W
 • Влезна моќност ладење:2503 W
 • Влезна моќност греење:2280 W
 • Проток на воздух:1000.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.40 l/h
 • Ниво на бучава:47.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:12.70 kg
 • Маса надворешна единица:48.80 kg
 • Препорачана површина:до 80 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:845 x 702 x 363 mm
 • Гаранција:3 години

33.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

7 kW

Енергетска ефикасност

A

 • Енергетска класа (seer/scop):A (2.81/3.21)
 • Максимален капацитет на ладење:7034.00 W
 • Максимален капацитет на греење:7327.00 W
 • Просечна моќност:7034/7327 W
 • Влезна моќност ладење:2503 W
 • Влезна моќност греење:2280 W
 • Проток на воздух:1000.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.40 l/h
 • Ниво на бучава:47.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:12.70 kg
 • Маса надворешна единица:48.80 kg
 • Препорачана површина:до 80 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:845 x 702 x 363 mm
 • Гаранција:3 години