,

Vivax CDR-0816B

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа B
  • Капацитет:8kg
  • 16 програми
  • Димензии:59.5×84.5×61.5cm

17.990 ден

Нема на залиха

 VIVAX машината за сушење CDR-0816B. Поради големиот капацитет од 8 кг, идеален е за големи семејства. Покрај 16 програми, ви овозможува различни опции и избори кои подобро одговараат на вашето сушење.Можете да изберете програми за сушење волнена, синтетичка или тексас облека, а има и дополнителни програми како Child Lock и програми против туткање.

Бренд

Капацитет(kg)

8 kg

Енергетска ефикасност

B