-23%
, ,

VIVAX CHO-60PT070A X

Vivax

 • Димезии (ШхВхД): 60 х 22,8 х 47,2
 • Боја: инокс
 • Брзини: 2
 • Гаранција: 3 години
 • Проток 361м3/h
 • Алумински филтер

3.390 ден 4.390 ден

 

 • Моќност на моторот 70W
 • Проток 361м3/h
 • Бичавост: 51 dB
 • Енергетска класа (ново): А
 • Димезии (ШхВхД): 60 х 22,8 х 47,2
 • Боја: инокс
 • Брзини: 2
 • Гаранција: 3 години
Бренд

Ширина

60cm