, ,

Vivax DD-207 SL

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Димензии (ШxВxД): 55×143×55cm,
 • Нето капацитет 166/41l,
 • Енергетска класа A+,
 • Гаранција 60 месеци

11.890 ден

Нема на залиха

 •  3 стаклени полици во ладилникот
 • 1 фиока во ладилникот
 • 1 полица во замрзнувачот
 • Променлив смер на вратата
 • 1 компресор
 • Нето капацитет на ладилникот: 166 lit
 • Нето капацитет на замрзнувачот: 41 lit
 • Потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,76
 • Димензии: 55x55x143 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Боја сива
 • Гаранција 60 месеци
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+