-11%
,

Vivax FC-04502 WH

Vivax

  • Енергетска класа: A
  • Димензии (ВxШxД): 50x85x60cm
  • Волумен на печката l: 52
  • Гаранција: 3 год.

 

9.990 ден 11.200 ден

  • VIVAX HOME Електричен шпорет FC-04502 WH
  • Енергетска класа: A
  • Димензии (ВxШxД): 50x85x60cm
  • Волумен на печката l: 52
  • Гаранција: 3 год.
Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

50cm