,

VIVAX FH-2051

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:2000W
  • 12 месеци гаранција

790 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

Mоќност 2000W
Со два степена на моќност : 1000/2000W,
Променлив термостат
Заштита од прегревање,
Гаранција 12 месеци.