,

VIVAX FT-31T

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:40W
  • Дијаметар:30cm
  • 3 Брзини
  • 50cm висина

950 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

40W

VIVAX FT-41T вентилаторот разладува и опушта со три различни брзини на дување, а неговата бела боја се вклопува во секој простор. Овој вентилатор со 30 cm дијаметар и 40W моќност, може да го прилагодите да дува во одреден посакуван правец или да поставите автоматско вртење.