,

VIVAX HD-2200CD

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  •  Моќност 2200W,
  • 2 брзини,
  • 2 температири,
  • slim концентратор,
  • гаранција 12 месеци

950 ден

  •  Моќност 2200W,
  • 2 брзини,
  • 2 температири,
  • slim концентратор,
  • гаранција 12 месеци
Бренд

Боја

Кафеава