-10%
,

VIVAX HD-2200CD

Vivax

  • Moќност – 2200W,
  • Број на брзини за силата на сушење – 2,
  • Број на брзини за температурата на сушење – 3,
  • Копче за ладен воздух,
  • Гаранција – 12месеци.

612 ден 680 ден

Бренд

Боја

Златна

  • Moќност – 2200W,
  • Број на брзини за силата на сушење – 2,
  • Број на брзини за температурата на сушење – 3,
  • Копче за ладен воздух,
  • Гаранција – 12месеци.