-7%
, ,

VIVAX HOME CFR-295

Vivax

  • Енергетска класа: A+
  • Нето капацитет:295L
  • Димензии:111,5 × 85 × 67 cm

13.990 ден 14.990 ден

  • Енергетска класа: A+
  • Нето капацитет:295L
  • Димензии:111,5 × 85 × 67 cm
Бренд

Ширина

112 cm