,

VIVAX HOME TS-900

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност 900W
  • Гаранција 12 месеци.

920 ден

Нема на залиха

  • Моќност 900W
  • 2 отвори за леб
  • 6 нивоа на интензитет при тостирање,
  • Функција одмрзнување на леб
  • Автоматско исфрлање на леб и исклучување,
  • Фиока за трошки
  • Гаранција : 12 Месеци
Бренд

Моќност

900 W