Vivax IR-2201d i

Vivax
Availability:

Нема на залиха


Моќност 2200W
Сад за вода 320ml
Подлога од нерѓосувачки челик
Функција против капење и бигор
Самочистење

1.290 ден

Бренд

Моќност

2200W

Моќност 2200W
Сад за вода 320ml
Подлога од нерѓосувачки челик
Функција против капење и бигор
Самочистење
Обилно пуштање на пареа
1 година гаранција