-15%
, ,

Vivax VL-235 W

Vivax

 • Ладилник со една врата
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии: 55,0×55,0x142,0 cm
 • Потрошувачка на енергија  (kWh/24h): 0,63

13.990 ден 16.490 ден

 •  Ладилник со една врата
 • 4 стаклени полици
 • 1 фиока
 • Променлив смер на отварање на вратата
 • 1 компресор
 • Нето капацитет: 230 l
 • Потрошувачка на енергија  (kWh/24h): 0,63
 • Димензии: 55,0×55,0x142,0 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Гаранција: 60 месеци
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+