, ,

VIVAX WFL-100615BS

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:E/A+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15

13.890 ден

 • Енергетска класа:E/A+
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

E

 • Полнење:фронтално
 • AC мотор
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:16
 • Контроли на допир – Smart Touch
 • Одложен почеток