,

VIVAX WH171WT

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Боја: бела
  • Волумен: 1,7 l
  • Приклучна сила:2200 w
  • 1 години гаранција

790 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2200W

  • Боја: бела
  • Волумен: 1,7 l
  • Приклучна сила:2200 w
  • 1 години гаранција