, ,

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact

Availability:

Нема на залиха


 • Ефективна област на покривање 16-27m²
 • Бучава ≤ 60dB(A)
 • Честички CADR 230m³/h
 • Ефикасност на прочистување на честички High

6.490 ден

 • • ТРОЈНА ЗАШТИТА: Xiaomi Air Purifier 4 Compact обезбедува филтрација 3 во 1 за темелно прочистување, ефикасно елиминирајќи ги најчестите загадувачи на воздухот во затворените простории
  • ДВОЈНА УПОТРЕБА: Можете да го чувате уредот и на масата и на подот, а неговите моќни перформанси сигурно ќе одржуваат стабилен излез на чист воздух
  • ЕФИКАСНА ФИЛТРАЦИЈА НА АЛЕРГЕНИ: Сертифициран од TÜV Rheinland, уредот ефикасно ги филтрира алергените во воздухот
  • ПАМЕТНА КОНТРОЛА: активирајте го вашиот прочистувач на воздух со помош на апликациите Mi Home / Xiaomi Home и уживајте во свеж и чист воздух кога сакате
  • МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА: Сензорот за честички овозможува следење на квалитетот на воздухот и автоматско прилагодување на брзината на прочистување; Показното светло во четири бои го покажува квалитетот на воздухот во реално време
  • Прочистувачот на воздух доаѓа со филтер

  Xiaomi Air Purifier Mi Smart Air Purifier 4 Compact EU е комбинација на технологија и дизајн. Овој компактен прочистувач на воздух содржи систем за филтрирање 3 во 1 кој ефикасно ги елиминира загадувачите од внатрешниот воздух.

  Дизајнот на масата и подот го прават флексибилен за поставување во секој простор. Лесно се носи и се движи, а неговите моќни перформанси обезбедуваат стабилен излез на чист воздух.

  Без разлика на големината на просторијата, уредот чисти големо количество воздух од алергени и други загадувачи.

  Покрај тоа, овој прочистувач на воздух е сертифициран од реномираната институција TÜV Rheinland, гарантирајќи дека уредот ефикасно ги филтрира алергените во воздухот.

  Xiaomi Air Purifier 4 Compact има и функција за паметна контрола. Преку апликациите Mi Home/Xiaomi Home, можете да го активирате и контролирате вашиот прочистувач на воздух од удобноста на вашиот дом. Оваа функција му овозможува на уредот да ја прилагоди брзината на прочистување според моменталната состојба на квалитетот на воздухот. Уредот е опремен со индикаторско светло во четири бои што интуитивно прикажува податоци за квалитетот на воздухот во затворениот простор.

  Mi Smart Air Purifier 4 Compact EU ефикасно го прочистува воздухот во вашиот дом, обезбедувајќи безбеден и здрав простор за живеење.