-4%
,

Vivax ACP-18CH50AERI

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6210 W
 • Макс. капацитет на греење:6980 W
 • Просечна моќност:5280/5570 W
 • Влезна моќност ладење:1538 W
 • Влезна моќност греење:1461 W
 • Проток на воздух:750.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:42.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:10.80 kg
 • Маса надворешна единица:37.00 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:5 години

42.990 ден 44.990 ден

43.980 ден for 2 item(s)
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.4/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6210 W
 • Максимален капацитет на греење:6980 W
 • Просечна моќност:5280/5570 W
 • Влезна моќност ладење:1538 W
 • Влезна моќност греење:1461 W
 • Проток на воздух:750.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:42.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:10.80 kg
 • Маса надворешна единица:37.00 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:5 години