,

Vivax ACP-24CH70AERI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:8440 W
 • Макс. капацитет на греење:9440 W
 • Просечна моќност:7330/7610 W
 • Влезна моќност ладење:2402 W
 • Влезна моќност греење:2177 W
 • Проток на воздух:1050.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.40 l/h
 • Ниво на бучава:46.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:12.90 kg
 • Маса надворешна единица:48.00 kg
 • Препорачана површина:до 75 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии надв. Единица:845x320x700 mm
 • Гаранција:5 години

58.990 ден

Нема на залиха

59.980 ден for 2 item(s)
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.4/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:8440 W
 • Максимален капацитет на греење:9440 W
 • Просечна моќност:7330/7610 W
 • Влезна моќност ладење:2402 W
 • Влезна моќност греење:2177 W
 • Проток на воздух:1050.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.40 l/h
 • Ниво на бучава:46.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:12.90 kg
 • Маса надворешна единица:48.00 kg
 • Препорачана површина:до 75 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:јонизатор, bio-филтер
 • Димензии надв. Единица:845x320x700 mm
 • Гаранција:5 години